Rafaelo Properties

BASHKË INVESTOJMË TË ARDHMEN TUAJ.

Rafaelo Properties ju lejon të bashkëpunoni me agjentë të pasurive të patundshme dhe prona të paluajtshme. Ne mund t’ju ofrojmë një përvojë të shkëlqyer duke ndihmuar në shitjen ose blerjen e shtëpive, apartamenteve ose gjithçka që ju nevojitet.

Godinë pushimi dhe shërbimi, Shëngjin, Lezhë

Rezidencë Banimi, Podgoricë, Mal i Zi

Rezidencë Banimi, Kashar, Tiranë