Projekte të Reja

Mirë se vini në rezidencën më të re të Rafaelo Group në qytetin bregdetar me një pamje të jashtëzakonshme. E ndërtuar me cilësi të lartë dhe vëmendje ndaj detajeve, kjo ndërtesë përcakton jetesën luksoze në mënyrën më të mirë. E vendosur në Shëngjin, në zemër të qytetit, pranë detit, bareve dhe restoranteve. Kjo rezidencë do t’ju ofrojë gjithcka ju nevojitet!

Rezidenca Rafaelo, në Kashar përfaqëson një mundësi të rrallë për blerësin e ardhshëm për të patur një shtëpi bashkëkohore në një vend shumë pak minuta larg qendrës së qytetit, por larg zhurmës. Godina është moderne dhe e ndërtuar sipas parametrave ndërkombetarë me të gjitha kushtet maksimale për ti ofruar banorëve cilësinë e një jetese të shkëlqyer.

Rezidencë Banimi, Podgoricë, Mal i Zi
E vendosur në zemër të Podgoricës, për vetëm pak minuta nga aeroporti, kjo rezidencë ofron mirëqenie të lartë jetese, e projektuar me teknologjitë më të reja arkitekturore për këdo që ëndërron për këtë vend dhe të gjitha mundësitë që ofron për të jetuar. Jetoni jetën tuaj më të mirë këtu: i rrethuar nga bukuria natyrore, por afër jetës së qytetit, kjo rezidencë ju mban të lidhur ndërsa largoheni nga të gjitha.