Building your visions.
Creating reality.

Rreth Rafaelo 2002 sh.a

“Që nga viti 1991, Rafaelo 2002 sh.a ka qenë i përkushtuar për t’u ofruar klientëve nivelin më të lartë të shërbimit në fushën e ndërtimit, logjistikës, shit-blerjen e materialeve të ndërtimit, transportit dhe turizmit, duke e bërë kompaninë lider në fushën e saj në Shqipëri. Rafaelo 2002 sh.a ka një staf të specializuar prej 800 punonjësish, duke ju shërbyer klientëve me profesionalizëm dhe integritet. Partnerët tanë lokalë dhe ndërkombëtarë kanë krijuar marrëdhënie afatgjata dhe të qëndrueshme me kompaninë duke i besuar Rafaelo 2002 sh.a me miliona investime të shtrira ndër vite.”

Godina

Të Ndërtuara Nga Rafaelo Group Vitet E Fundit

0 Furnitorë

Bashkëpunëtorët Tanë Të Besuar

0 Mjete

Anije dhe Automjete Transporti Mallrash Me Tonazh të Lartë

0 kWh

Mesatar Vjetor i Prodhimit Të Energjisë